Isnin, April 21, 2014

Set Kesuburan Shaklee ~ Bagaimana Mendapatkan Hasil Terbaik ???

Assalamualaikum....


Adakah anda salah satu pasangan yang mengalami masalah sukar mendapatkan cahayamata? Sukar hamil? Ataupun telah berjaya hamil untuk kali pertama, tapi begitu SUKAR untuk mendapatkan anak kedua?

Sekiranya anda tergolong dalam ketiga-tiga kategori di atas...anda perlu berbuat sesuatu...Anda berkemungkinan memerlukan makanan tambahan atau vitamin untuk meningkatkan kesuburan anda...Shaklee ada menyediakan rangkaian Vitamin untuk para pasangan yang menginginkan cahayamata melalui Set Kesuburan Shaklee.

Di sini saya akan list kan produk vitamin shaklee yang terkandung di dalam set kesuburan ini.

Persoalannya bagaimanakah mendapatkan hasil terbaik daripada set ini???? Jom teruskan membaca.

Pertama :


Kenal pasti Punca Sukar Hamil (Saya akan buka entri berasingan untuk tajuk ini).


Kedua :


Dapatkan khidmat nasihat dari doktor perubatan. Sila lah pergi hospital untuk mengenalpasti punca sebenar ketidaksuburan.


Ketiga :


Setelah mengenal pasti masalah, then kita boleh go for supplement or vitamin shaklee. Ok, kalau dah confirm memang masalah kesuburan, apa kita cuba set kesuburan shaklee yang semulajadi ini :


A) Set Kesuburan Shaklee Untuk Wanita


~ GLA
~ Coqhealth
  
ATAU

~ GLA
~ Vitalea / B-Complex / ESP


B) Set Kesuburan Shaklee Untuk Lelaki


~ Coqhealth
~ Zinc Complex

ATAU

~ Vitamin E
~ Zinc Complex
~ Vitamin C

Gambar Set Kesuburan Lelaki dan Wanita



ATAU


ATAU



Jangan pening-pening bila nampak banyak sangat set kesuburan shaklee untuk suami isteri yang shaklee tawarkan. Actually korang boleh pilih nak ambil set yang mana depends on masalah yang korang hadapi. That's why back kepada Step Pertama dan Kedua tadi iaitu kenal pasti apa masalah korang sebenarnya dan dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Ok, sekiranyalah korang belum pergi klinik atau belum tahu punca masalah korang, don't worry boleh consult saya dahulu as a shaklee distributor untuk kita discuss. Takdelah wajib kena pergi jumpa dlu, baru nak tanya pasal produk ni kan...apa2 pun boleh bawak bincang...

One more thing kenapa set kesuburan shaklee untuk suami isteri ni berbeza-beza kerana ia bergantung kepada bajet anda juga. Tidak semua orang mempunyai bajet yang sama. That's why shaklee came out with different set untuk kesuburan. Senang cerita discuss with your distributor okeh !

Ok, next entri saya akan ceritakan pulak bagaimana vitamin-vitamin ini boleh berfungsi untuk meningkatkan kesuburan okeh ! Stay tune :)


Anda juga mungkin berminat untuk mengetahui tentang tajuk-tajuk berkaitan kesuburan seperti di bawah :


2) Bagaimana Set Kesuburan Shaklee Berfungsi
3) Berapa harga Set Kesuburan Shaklee
4) Cara Makan Set Kesuburan Shaklee
5) PUNCA Sukar Hamil
6) TIPS Menjemput Kehamilan


Nantikan Entri Seterusnya Dari Saya..Tungguuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dapatkan Maklumat Lanjut Di Sini :



 Nama : Hasyireen binti Abdul Halim (Pengedar Shaklee Melaka)
ID : 988088

FB : https://www.facebook.com/syireenfb

FB Page : https://www.facebook.com/vitasihatcantik

No telefon : 0127247497 (boleh call, sms, whatsapp, we chat)
Email : hasyireenhalim@gmail.com

COD : Melaka, Mersing



Sila tinggalkan komen di bawah entri untuk sebarang pertanyaan. Terima Kasih kerana meninggalkan komen anda :)



Thanks dan Ceria2 selalu....

0 comments:

Catat Ulasan