Isnin, Disember 01, 2014

Kaitan Antara IPHONE 6 PERCUMA Dengan Vitamin E

Sebenarnya kita sangat beruntung pada bulan Disember 2014 ni, kita ada year end promo berganda-ganda. Promo ni lebih hebat daripada promo Hari Raya Cina tau. Apa yang hebatnya? Ok, untuk bulan ini kita ada Promo Vitamin E, Vitamin C dan juga Promo IPHONE 6 PERCUMA....Serius....saya tak bergurau ni...Kalau korang nak tau cerita lanjut tentang Promo Bulan ini terutamanya promo iphone 6, terus jer baca entri saya ni k...

Ok, sebelum kita bercerita tentang Promo Iphone 6 percuma (saya tau ramai yang nak tau yang ni), saya nak share dahulu berkaitan dengan Vitamin E. Tak kenal maka tak cinta kan, so, jom kenal dengan vitamin E atau Vita E ini, manalah tau kot2 jatuh cinta lepas ni.




APAKAH ITU VITAMIN E?


Ok, ni sedikit sebanyak maklumat tentang Vitamin E:

1) Vitamin Larut Lemak - disimpan di dalam hati, tisu lemak, jantung,otot, testis, uterus, darah, kelenjar adrenari dan kelenjar pituitari
2) Vitamin E terdiri daripada sebatian semulajadi yang dikenali sebagai tocopherols dan tocotrienols
3) Alpha-tocopherols adalah yang paling aktif dalam vitamin E
4) Kehadiran Selenium akan menambahkan lagi fungsi Vitamin E

FUNGSI/KELEBIHAN VITAMIN E


Sekarang mari saya kongsikan pula fungsi atau kebaikan vitamin E dengan anda yang mungkin anda tak tau selama ni :

1) Melindungi kesihatan jantung
2) Memperbaiki sistem reproduktif
3) Mempunyai sistem antioksidan yang kuat
4) Bertindak sebagai agen anti penuaan
5) Meningkatkan keanjalan salur darah
6) Menghilangkan parut

SIAPA YANG PATUT AMBIL VITAMIN E?


Anda Wajib Ambil Vitamin E Kalau Anda...

1) Penghidap penyakit jantung dan darah tinggi
2) Lelaki yang mempunyai masalah kesuburan
3) Individu yang ingin awet muda
4) Individu yang inginkan kulit yang cantik dan bebas dari parut jerawat

PANDUAN PEMILIHAN VITAMIN E TERBAIK

Berikut adalah panduan pemilihan untuk anda dapatkan Vitamin E yang terbaik :


1) Pilih vitamin e yang semulajadi yang dilabel dengan 'd-alpha-tocopherol'. Vitamin sintetik akan dilabel sbg 'dl'.
2) Pastikan vitamin e tersebut dilengkapi selenium

PROMO BERGANDA AKHIR TAHUN


Bulan ini adalah berita gembira buat penggemar Vitamin E dan Vitamin C kerana kita menawarkan Promo Berganda-ganda untuk anda. Berikut adalah Promo Disember 2014 :

1- VIT C Sustained Released beli 6 percuma 1
2- VIT E beli 6 percuma 1
3- VIT C Twin Pack (2 botol)
4- VIT E Twin Pack (2 botol) 

Since hari ini adalah 1.12.2014, anda bertuah sebab jadi orang yang pertama mengetahui tentang PROMO DISEMBER 2014 ini. So, apa tunggu lagi jom grab peluang keemasan ini ok. 

DAPATKAN IPHONE 6 PERCUMA DENGAN LANGKAH PERTAMA


Selain promo berganda-ganda bulan ni, kita juga ada promo iphone 6 free tau. Ye, saya serius ni. Kalau anda juga serius nak tau macam mana, FIRST STEP anda kena tengok video 2 MINIT kat bawah ni dulu (KLIK PLAY) :


Dia Peer Counselor Laktasi, Tapi Masih Buat INI from iReach HD on Vimeo.

SECOND STEP : contact saya seperti di bawah. Contact cepat tau sebab anda hanya ada masa sehingga 30 Disember 2014 nak rebut iphone 6 ni. Makin cepat anda contact saya, makin tinggi peluang anda nak dapat iphone 6 ni. Nombor saya kat bawah ni :

Contact Me  :

Nama Penulis : Hasyireen binti Abdul Halim

 No telefon : 0127247497


Emel : hasyireenhalim@gmail.com




Pengedar Shaklee Melaka & Seluruh Malaysia


ID : 988088


COD : Melaka 

POS : Seluruh Malaysia



FB : https://www.facebook.com/syireenfb


FB Page : https://www.facebook.com/vitasihatcantik



AMARAN !!!!  

FREE Consultation Will Be Given To My Customer ONLY....Dapatkan PENJIMATAN 15-20% dengan MENDAFTAR sebagai Ahli...Anda juga boleh MENAMBAH PENDAPATAN dengan Shaklee sekiranya berminat..Hubungi saya segera.


Ingin jadi ahli, klik >>> cara-join-member-shaklee

 

#Drugfree

 ~ Prevention Is Better Than Cure ~

0 comments:

Catat Ulasan