Sabtu, Januari 10, 2015

Pesakit Varicose Vein Atau Urat Bersimpul Batal Pembedahan Sebab Vivix

Alhamdulillah, hari ni saya ke kelas lagi, tapi kali ini lebih bermakna lagi sebab saya dapat bersama dengan biz partner saya Radin Mas Nyawa, dan lebih berganda2 bermakna sebab kami dapat jumpa leader2 hebat terutamanya Mama Cery. Namun, apa yang yang lebih memberi kesan mendalam pada saya adalah kisah salah seorang peserta yang merupakan pesakit varicose vein atau urat bersimpul batal pembedahan sebab vivix.


Penyakit Varicose Vein Atau Urat Bersimpul

Usai kelas, salah seorang peserta yang hadir, saya namakan dengan nama Kak Nisha (lebih kurang bunyi yang saya dengar, maaf pada beliau kalau nama beliau kurang tepat) memberikan sesi sharing tentang pengalaman beliau dengan produk shaklee yang tidak asing lagi iaitu vivix yang telah banyak membantu pesakit-pesakit kronik seperti diabetes, jantung, kanser dan strok.

Cerita Kak Nisha Tentang Penyakit Varicose Vein Atau Urat Bersimpul


Kak Nisha sebelum ini mempunyai masalah urat bersimpul yang dipanggil sebagai penyakit VARICOSE VEIN. Puncanya ialah kerana kerja beliau yang menuntut beliau untuk berdiri pada jangkamasa yang lama.

Kesan Penyakit Varicose Vein Atau Urat Bersimpul Kepada Kak Nisha


1) tak boleh menunaikan solat seperti biasa - solat duduk walaupun beliau masih muda
2) pergerakan sangat terbatas kerana beliau tidak boleh berdiri lama (hny 10 minit) hingga beliau tidak mampu untuk bercuti atau bergembira seperti orang lain.

Menemui Jalan Buntu


Pelbagai usaha telah dilaksanakan oleh Kak Nisha termasuklah pergi ke hospital dan homeopathy. Namun, hasilnya sama-beliau hanya diberi ubat dan tidak dibenarkan berdiri terlalu lama. Hidupnya tidak berubah, masih seperti dulu. Yang berubah ialah lebih banyak bahan kimia yang masuk ke dalam badannya akibat makan ubat bagi menahan sakit yang ditanggung.

Menemui jalan buntu, doktor akhirnya mencadangkan Kak Nisha agar menjalani prosedur pembedahan. Tidak mahu terburu-buru, beliau bertanya dahulu kepada sepupunya yang mengalami sakit yang sama dan telah menjalani pembedahan, ternyata jawapannya masih TIADA PERUBAHAN.

Dalam pada itu beliau juga telah memakai stokin khas untuk pesakit varicose vein atau urat bersimpul. Malangnya stokin tersebut telah menjadikan kulitnya luka dan berdarah dan menjadikan urat kakinya sangat-sangat tegang ! Allahuakbar, sedih saya mendengar kisah beliau.

Vivix Mengubah Hidup Kak Nisha 360 Darjah


Akhirnya beliau diperkenalkan dengan vivix oleh salah seorang sahabatnya.

Selepas 2 minggu beliau mengambil vivix, beliau sudah boleh berdiri lebih lama iaitu daripada 10 minit kepada 20 minit.

Selepas 3 minggu menggunakan vivix, beliau sudah tidak perlu menggunakan stokin khas yang amat menyeksakan itu dan beliau cuba perlahan-perlahan untuk solat secara berdiri walaupun terlalu seksa dek kerana stokin yang dipakainya telah menegangkan urat2 kakinya.

Alhamdulillah setelah mengambil 2 botol vivix, Kak Nisha sudah sihat sepenuhnya, hidup beliau sudah gembira dan ceria seperti orang lain, sudah boleh kembali solat seperti biasa, sudah boleh pergi bercuti dan sudah boleh berdiri lama (buktinya dia mampu bagi sharing depan kami lebih kurang setengah jam lebih).

Pesan Kak Nisha


Sekiranya kita nak sihat secara semulajadi, tanpa ubat, tanpa bahan kimia mahupun pembedahan, kena sabar.
Ambil supplemen kena sabar, insyaAllah kesannya menakjubkan dan hingga hari ini beliau sudah berdiri sendiri tanpa ambil vivix lagi.

Vivix Untuk Pesakit Kronik


Sebenarnya banyak lagi kisah-kisah pesakit kronik yang menjadi lebih sihat dengan vivix. Antaranya kisah pesakit diabetes, kanser, strok, TB dan macam-macam lagi. Boleh klik link ini kalau nak tau testimoni mereka. Kalau anda juga salah seorang penghidap sakit kronik, cuba lah vivix, sekurang-kurangnya lebih baik mencuba daripada membiarkan sakit anda, atau orang yang anda sayang memburuk dari sehari ke sehari. 

Sekiranya kos yang menjadi penghalang utama anda, jangan risau kerana vivix ada promosi bulan ini dan anda akan dapat penjimatan melebihi 20%. Hubungi saya segera, dan 10 orang pertama akan dapat sesuatu daripada saya. Jangan tunggu lagi, cepat2 msg/wasap 0127247497 utk sebarang pertanyaan.


Contact Me  :

Nama Penulis : Hasyireen binti Abdul Halim

 No telefon : 0127247497


Emel : hasyireenhalim@gmail.com
Pengedar Shaklee Melaka & Seluruh Malaysia


ID : 988088


COD : Melaka 

POS : Seluruh MalaysiaFB : https://www.facebook.com/syireenfb


FB Page : https://www.facebook.com/vitasihatcantik


AMARAN !!!!  

FREE Consultation Will Be Given To My Customer ONLY....Dapatkan PENJIMATAN 15-20% dengan MENDAFTAR sebagai Ahli...Anda juga boleh MENAMBAH PENDAPATAN dengan Shaklee sekiranya berminat..Hubungi saya segera.


Ingin jadi ahli, klik >>> cara-join-member-shaklee

 

#Drugfree

 ~ Prevention Is Better Than Cure ~0 comments:

Catat Ulasan