Rabu, Mac 04, 2015

KASIH SAYANG ISTERI RAWAT ASMA KRONIK SUAMI

Selalu kita dengar kasihnya ibu membawa ke syurga, kasihnya saudara masa berada kan? Di dalam entri kali ni syireen nak cerita macam mana kasih sayang seorang isteri mampu rawat asma kronik suaminya. Lelaki yang sudah 20 tahun menghidap asma dan bergantung nyawa dengan inhaler ini sangat benci pada ubat-ubatan apatah lagi supplement. Jom kita saksikan video ringkas yang sangat bagaimana si isteri berjaya mengubah hidup suaminya with The Power Of Loving!

 
Rawatan Asma Kronik? Inhaler Bukan Kawan Baik Dia Lagi 

Jika dulu si suami sukar untuk melakukan aktiviti bersama keluarga dek kerana asmanya yang kronik, namun segala-galanya berubah setelah beliau  diperkenalkan oleh isteri dengan Set Rawat Asma Kronik iaitu :

1) Vivix

2) Omega

3) Garlic

4) Vitamin C

5) Ostematrix

6) Nutriferon

Sebelum mengambil suplemen ini, si isteri sering risau dengan keadaan suaminya yang kerapkali diserang asma pada waktu tengah malam. Dek kerana memikirkan risau kehilangan si suami tercinta, yelah sape tak sayang suami oiii, si isteri terus-terusan memujuk suaminya untuk mengambil Set Asma Kronik seperti yang saya nyatakan di atas.

Kini, si suami sudah boleh beraktiviti dan bergembira bersama anak isteri tanpa rasa penat yang melampau dan yang paling best kekerapannya ke hospital juga sudah berkurangan, alhamdulillah.

Jangan Biarkan Pasangan / Anak Kita Terus Menderita. Kasihani Mereka 




Bagi anda yang mempunyai pasangan atau anak  yang mempunyai asma, anda tentu tahu betapa sukarnya hidup mereka bila mana mereka diserang semput sehinggakan mereka sukar sekali untuk bernafas dan paling teruk apabila muka menjadi kebiruan. Saat tu terasa seperti mereka akan pergi meninggalkan kita buat selama-lamanya. Percayalah penghidap asma ingin sangat hidup aktif seperti kita. Kasihanilah orang-orang yang anda sayangi ini. Teruskan beri cahaya kepada mereka kerana kegembiraan mereka adalah kegembiraan anda. Jangan tunggu lebih lama lagi. Kalau nak saya tolong anda memberi kegembiraan kepada orang yang anda sayangi, just msg atau whatsapp sy di nombor 0127247497.


The Power Is In Your Hand !

Syireen Amerlim (0127247497).

Nota : Baca juga tentang asma di sini >> cara-merawat-asma.

0 comments:

Catat Ulasan