Khamis, Mei 28, 2015

Kembalikan Dara Anda Walaupun Selepas Kelahiran Putera Ke Empat

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua...

Mesti ramai yang tersentak dengan tajuk entri saya kali ni kan? Ngeh ngeh ngeh. Apa yang saya cuba nak paparkan pada entri kali ini bukanlah isu terasing atau luar biasa, ia adalah apa yang berlaku di sekeliling kita. Bagi wanita yang sudah berumahtangga dan melahirkan anak-anak syurga, sudah tentulah masalah keintiman antara perkara yang menjadi isu. Jadi apa kata kita sama-sama kupas tentang isu kembalikan dara anda walaupun selepas kelahiran putera ke empat.Perceraian Dan Keretakan Rumahtangga


Apa yang lebih membimbangkan masalah keintiman ini boleh membawa kepada perceraian dan keretakan rumahtangga yang dibina selama ini. Perkara ini kita tak boleh pandang enteng, buat-buat tak nampak, atau diamkan kerana ia akan menjadi besar jika tidak ditangani. Jadi, sebagai wanita, isteri atau ibu, walau sesibuk mana kita dengan kerjaya dan anak-anak, kita perlu mengambil tindakan sewajarnya sekiranya mengalami masalah di dalam hubungan intim bersama suami agar kesejahteraan rumahtangga kita dapat dijaga.

Apa Perlu Saya Buat?


Persoalannya sekarang bagaimana? Pelbagai cara kita boleh cuba contohnya dengan cara mengurut, berjumpa doktor ataupun dengan mengambil. Cara paling mudah untuk kes yang tidak berat saya pasti adalah dengan mengambil supplemen. Antara supplemen yang terbaik untuk mengembalikan dara adalah alfalfa. Alfalfa yang bersifat herba menjadikannya umpama kacip fatimah kepada wanita yang mengamalkannya.

Tumbuhan Luar Biasa Kembalikan Dara


Apa yang membuatkan Alfalfa disebut sebagai tumbuhan luar biasa? Bagaimana pula ia begitu berkuasa dan bermanfaat, bukan sahaja kepada tubuh badan manusia, tetapi untuk pertanian dan haiwan lain sama? Alfalfa adalah kilang semulajadi yang tinggi dengan kandungan vitamin, termasuk A, D, E, K, dan juga pelbagai jenis vitamin B. Setiap vitamin individu mempunyai banyak manfaat kesihatan itu sendiri, menjadikan mereka penting untuk kesihatan manusia secara keseluruhan. 

Jarang sekali terdapat banyak jenis vitamin boleh ada dalam hanya satu tumbuhan sahaja seperti pada alfalfa

Bukan sahaja tumbuhan alfalfa mengandungi spektrum penuh vitamin penting, tetapi ia juga dimuatkan dengan mineral yang amat penting seperti Biotin, kalsium, asid folik, zat besi, magnesium, kalium, dan lain-lain lagi. 

Alfalfa juga super tinggi dalam protein, terutama apabila kering. Ia mempunyai sistem akar yang luar biasa, banyak yang boleh mencapai sejauh 60 kaki ke dalam tanah. Ini adalah apa yang membolehkan tumbuhan untuk menyerap lebih banyak vitamin dan mineral daripada tumbuhan sehingga melayakkannya dipanggil "Raja semua makanan." 
  
Herba alfalfa dipercayai juga mampu menurunkan kolesterol. Herba alfalfa adalah sangat baik untuk proses detoksifikasi dan dalam membersihkan darah. Hasilnya, penggunaan biasa alfalfa boleh menurunkan tekanan darah. 

Alfalfa mempunyai ciri-ciri penyembuhan yang baik terhadap nafas berbau, sakit atau sengal sendi, kulit tidak seimbang, dan ia juga meningkatkan fungsi sistem imun. Apabila dimakan secara teratur, ia bertindak sebagai alternatif kepada sakit kepala atau migrain kerana kandungan kalsium dan magnesiumnya yang berada pada tahap yang tinggi. 

Alfalfa, bersama-sama dengan banyak herba purba lain, mempunyai senarai manfaat kesihatan yang hampir tidak berkesudahan. Kajian mendapati bahawa alfalfa jika diambil dengan kerap boleh membantu usus membuang toksin. 

Di samping itu, herba alfalfa telah digunakan secara meluas untuk tujuan diuretik. Lebih-lebih biasa di kalangan orang-orang yang telah menghadapi jangkitan saluran kencing. Menggunakan herba semulajadi sebagai laksatif atau diuretik adalah lebih baik daripada menggunakan ubat-ubatan di kaunter, kerana tidak ada bahan kimia hasil buatan manusia yang ditambah atau sebatian yang boleh membawa kepada akibat yang lain.

Kesimpulannya memakan alfalfa herba secara rutin mempunyai banyak hasil kesihatan yang positif.

Testimoni Alfalfa Kembalikan Keceriaan Dalam Hubungan Suami Isteri


Mungkin penerangan di peringkat awal artikel saya agak saintifik bagi sesetengah orang, jadi untuk memudahkan pemahaman anda semua, saya sajikan testimoni rakaman detik-detik terindah pengguna alfalfa yang dapat mengembalikan kegemilangan rumahtangga masing-masing. Cekiout ;)Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan ALFALFA ini, hubungi saya untuk maklumat lanjut. Tiada sebarang caj dikenakan untuk pertanyaan-pertanyaan yang diutarakan. Just give me a sms or whatsapp seperti no di bawah :


Syireen 0127247497

FB : Syireen Amerlim

0 comments:

Catat Ulasan