Ahad, Jun 21, 2015

[Video] Testimoni Set Kehamilan Yang Membantu Siti Ruqaiyah Melepasi Saat Getir Tika Mengandung

Hai semua..

Hari ni da masuk hari ke-4 kita berpuasa. Rasanya tak terlewat lagi untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak kepada rakan-rakan semua. Pada entri kali ini, saya nak share sebuah testimoni set kehamilan yang telah membantu sahabat saya iaitu Siti Ruqaiyah.

Di dalam video ini, Siti menceritakan sendiri pengalaman beliau semasa kehamilan sebelum dan selepas mengambil set kehamilan. Mungkin mommies di luar sana juga menghadapi masalah yang sama dihadapi oleh siti? Nak tau cerita dengan lebih lanjut? Jom kita tengok video Siti Ruqaiyah ni. Check it out :)









KESIMPULAN



Pengalaman Hamil Anak Pertama (Sebelum Ambil Set Kehamilan)



  1. mengalami kekejangan kaki
  2. kaki bengkak
  3. pertambahan berat badan yang banyak, kerana tidak dapat kawal pemakanan
  4. selalu sembelit
  5. mengalami kencing kotor yang teruk


Pengalaman Hamil Anak ke2 (Sebelum Ambil Set Kehamilan)



  1. kejang kaki
  2. berat badan naik mendadak
  3. sembelit yang lebih teruk 
  4. tekanan darah rendah sehingga rasa nak pitam 
  5. morning sickness
  6. stress

Selepas Pengambilan Set Kehamilan


Seawal 3 hari dah nampak perbezaan seperti berikut :

  1. Tiada lagi kekejangan
  2. Tiada lagi sendi tulang
  3. Tiada Lagi Pening
  4. Badan bertenaga walaupun berpuasa
  5. Berat badan tidak naik 
  6. Tiada lagi sembelit

Jadi, kepada mommies yang mungkin mengalami masalah yang sama dengan Siti, bolehla mencuba set kehamilan yang diperbuat daripada bahan organik dan terbukti keberkesanannya ini.

Selain dapat menyelesaikan masalah-masalah seperti yang dihadapi oleh Siti tadi, set ini juga mampu memberikan kesihatan yang optimum kepada mommies dan bayi di samping memberikan kulit yang cantik kepada mommies dan bayi.

Set kehamilan ini juga memberikan tenaga luar biasa kepada mommies semua sepanjang bulan Ramadhan ini. Ye lah kan, berbadan dua ni letihnya mesti lebih daripada orang lain kan, So, supplement sangat penting untuk survivor ibu mengandung tak kisahla yang bekerja mahupun suri rumah.

Bukan itu sahaja, set kehamilan ini juga tahan lama dan boleh digunakan terus oleh mommies untuk dijadikan set berpantang. Tiada masalah. So, takdelah membazir. Malahan sihat lagi ada kan.

[ Dapatkan fungsi setiap vitamin set kehamilan di link ini]


BONUS HARI INI !


Kepada mommies yang mengambil Set Kehamilan atau Set PreNatal ini, selain daripada kelebihan-kelebihan yang diceritakan di atas, mommies juga boleh mendapatkan manfaat-manfaat seperti berikut :

1. Free Keahlian Shaklee
2. Free Vitalea
3. Keuntungan Harga Ahli
4. Bonus dalam bentuk cash
5. Mendapat tenaga luar biasa di bulan Ramadhan
6. FREE Ebook Tips Menambahkan Susu Badan

Best ke best? Sihat dapat, bonus pun dapat. Syok kan? Kira 6 in 1 la..he he he. Apatah lagi di bulan Ramadhan ni, mommies semua tentu perlukan tenaga lebih bukan sahaja untuk mommies tapi untuk kandungan dalam perut tu kan???

So, apa tunggu lagi, kepada mommies yang ingin mendapatkan set kehamilan atau set prenatal ini, sila hubungi saya di 0127247497. Nak msg boleh, nak whatsapp pun bole. No problem.

NANTI DULU!


Saya ada offer menarik lagi nak berikan kepada mommies semua. Siapa yang buat pembayaran sebelum 12 tgh malam, 22/06/2015, saya akan berikan percuma supplement zinc yang akan menjadi pelengkap set kehamilan anda. Ketahui kelebihan zinc untuk ibu mengandung di entri ini.

Jom Hamil Dengan Ceria Dengan Set Kehamilan Shaklee



Syireen, SID 24/7 Anda !
0127247497


0 comments:

Catat Ulasan