Rabu, Julai 01, 2015

5 Sebab Anda Wajib Ambil GLA Complex

Assalamualaikum dan Hai Semua...

Pejam celik pejam celik hari ni dah hari ke 14 kita berpuasa kan? Cepat jer masa berlalu. Tak lama lagi, kita bakal menyambut Syawal pulak. Tapi hari ni saya tak nak cerita pasal syawal lagi, saya nak cerita tentang 5 Sebab Anda Wajib Ambil GLA Complex.



Apakah GLA Complex?


Mungkin ada yang tertanya-tanya apakah GLA Complex ni dan kenapa pulak aku kena ambil? Apa kebaikan untuk diri aku?

Well, anda akan tau 5 Sebab utama anda WAJIB ambil GLA Complex ni dengan menonton video pendek di bawah ni. Jom klik video di bawah.





Ha, dah tengok video kat atas? So, untuk clearkan lagi pemahaman korang, saya recap balik apa yang ada dalam video tu ya. :)

GLA Complex atau dikenali dengan nama EPO Shaklee adalah merupakan kombinasi minyak borage yang kaya dengan asid gamma linolenic dan asid linolenic, minyak Bunga Matahari serta Vitamin E.

GLA atau nama penuhnya  Gamma Linolenic Acid juga sesuai untuk semua lapisan masyarakat, baik lelaki, wanita mahupun kanak-kanak. GLA sering dikaitkan dengan wanita kerana telah berjaya membetulkan period ramai wanita. Selain itu GLA juga bagus diambil bersama b complex untuk melegakan tonsil.

5 Sebab Anda Wajib GLA Complex :


1- GLA membantu anda untuk meningkatkan kesuburan atau MEMBANTU ANDA YANG INGIN HAMIL

- GLA bantu wanita menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti - cecair mucus yang subur untuk membantu pergerakan sperma dan membantu sperma untuk hidup sehingga 5 hari di dalam tiub falopean wanita - meningkatkan persenyawaan sperma suami dan ovum isteri


2- GLA membantu melegakan kekejangan ketika PMS iaitu sindrom prehaid

Lebih bagus diambil bersama ostematrik untuk kesan maksima.


3- GLA membantu menjadikan kulit anda cantik dan berseri-seri

Gabungan Vitamin E membantu untuk menghasilkan kulit yang cantik, lembap dan berseri-seri.


4- GLA menggalakan kesihatan jantung

- Di dalam GLA mengandungi OMEGA 6 yang dapat membantu mengurangkan paras kolesterol yang tidak sihat di dalam badan. Lebih baik di ambil bersama Omega guard yang mengandungi OMEGA 3. Kehadiran Omega 6 dan Omega 3 di dalam badan dapat menstabilkan kesihatan jantung.


5- GLA membantu anda kelihatan lebih muda dan lambatkan proses penuaan

- GLA menghasilkan satu hormone prostaglanding di dalam badan yang membantu melambatkan penuaan.


Bagaimana Nak Dapatkan GLA Complex?


Sekiranya rakan-rakan semua berminat nak dapatkan GLA Complex ni, boleh call atau whatsapp saya di talian 0127247497 atau

boleh PM saya di link ini https://www.facebook.com/messages/369056966563961


Free Vitalea Offer !!!!


Untuk makluman rakan-rakan, pada bulan ini juga pihak Shaklee ada menawarkan offer FREE Vitalea yang bernilai RM89 kepada mereka yang sign up member pada bulan ini. Banyak tau RM 89 tu, boleh dapat sepasang baju raya kan? he he.

So, sekiranya anda berminat dengan tawaran ini, boleh whatsapp saya di 0127247497 atau PM pada link ini https://www.facebook.com/messages/369056966563961

Ok lah, diharapkan rakan-rakan semua dapat mengambil peluang ini dan semoga entri kali ini memberi manfaat kepada semua.

Selamat menjalankan ibadah puasa yang berbaki 15 hari lagi. Semoga kita sama-sama tidak melepaskan peluang untuk mencari redhaNya pada bulan barakoh ini.

Jumpa lagi...:)


Salam Sayang dari Saya,

Syireen, Your 24/7 SID : 0127247497

Emel : hasyireenhalim@gmail.com

Nota : Ingin menjadi agen, boleh terus hubungi saya atau klik borang ini http://vitasihatsemulajadi.blogspot.com/2014/04/cara-join-member-shaklee.html

0 comments:

Catat Ulasan