Khamis, Julai 23, 2015

Cirit birit : Penyakit Common Time Raya

Hai...lama dah rasa x menulis entry...maklumlah hari raya kan...

Sebut tentang raya ni kan, tentu ramai yang cirit birit kan. Almaklumlah makan macam2 kan. Standard la tu.

Tp klu berlaku la dekat kawan2 semua cirit birit di syawal yang mulia ni, bole la try performance drink...Bila kita cirit birit, kan bdn akan kekurangan air, so performance drink ni akan seimbangkan balik kandngan air dan top up balik glukos dlm bdn yg hilang semasa kita cirit birit td..


Jadi maknanya setiap rumah wajib ada performance drink ni. Di samping untuk rawat cirit birit, sbnrnya performance drink ni boleh jugak korang kacau buat air untuk orang yang datang beraya rumah korang. Sedap pun sedap, sihat pun sihat kan?

Ha, apa lagi jom wasap atau sms sy di 0127247497 untuk dapatkan stok performance drink ke rumah anda.

0 comments:

Catat Ulasan