Khamis, Julai 02, 2015

Video Testimoni Pesakit Kanser Yang Sembuh Daripada Penyakitnya

Hai Semua...masih dalam mood Ramadhan lagi kan, so macam biasa soalan standard di Bulan Ramadhan, kawan-kawan berbuka apa hari ni? Saya just beli dekat bazar je hari ini. Almaklum orang bujang. He he. Sempena Ramadhan ke 15 ni, saya nak share satu video testimoni pesakit kanser yang sembuh daripada penyakitnya.


Terkejut ke???

Tak perlu terkejut. Tiada apa yang mustahil dalam dunia ni sebenarnya. Yang utama ialah jangan sesekali berputus harap dan jangan pernah berhenti untuk terus berusaha dan berdoa. Jom kita sama-sama saksikan kisah magis seorang pesakit kanser yang sembuh daripada penyakitnya di dalam video youtube di bawah ini. Saksikan...

 

SEMBUH KANSER DENGAN VIVIX


Video di atas mengisahkan seorang pesakit kanser yang baru sahaja menjalani kimoterapi. Beliau kemudiannya diperkenalkan kepada Vivix Shaklee. Pada mulanya beliau agak keberatan untuk mengambil Vivix Shaklee malah merasakan yang usaha beliau akan sia-sia, namun akhirnya beliau terbuka hati untuk mencuba vivix.

Ternyata vivix telah berjaya meningkatkan tenaganya dan juga kesihatannya secara keseluruhan, dan setelah 9 tahun, beliau sangat bersyukur kerana telah memilih vivix sebagai supplement nya. Hari ini beliau sendiri telah menjadi walking testimoni untuk vivix.

Aha, itulah sedikit sebanyak cerita yang disampaikan sendiri oleh pesakit kanser yang sembuh dan menjadi lebih sihat dengan mengambil supplemen vivix.


HEBAT SANGAT KE VIVIX NI?


Tentu rakan-rakan semua tertanya kan, apa benda alah pulak Vivix ni? Hebat sangat ke? Betul ke vivix ni boleh membaiki pesakit kanser ?

Teruskan membaca untuk mendapatkan jawapannya.

Kandungan Vivix Shaklee


Kandungan Vivix Shaklee


Supplement Anti Penuaan


Vivix merupakan satu supplement anti penuaan yang mampu untuk membaiki dna di dalam badan manusia. Ini bermakna vivix akan menyerap di dalam dna kita dan memulihkan mana-mana dna yang rosak. Dna yang baik akan menghasilkan kesihatan yang baik.


Mengandungi 10 X Ganda RESVERATROL.


Apa kejadah pulak resveratrol ni? Jom kita tengok kebaikan resveratrol daripada sudut saintifik dan bagaimana kehadiran resveratrol ini boleh membantu memulihkan atau mengelakkan kita daripada mendapat kanser.

1. Sifat resveratrol yang ANTI RADANG


- resveratrol boleh menghapuskan Faktor Tumor Nekrosis atau TNF yang dihasilkan oleh sel darah putih sekiranya seseorang menghidapi kanser




2. Resveratrol dapat mengelakkan pertumbuhan tumor di paru-paru yang mengakibatkan kanser





3. Resveratrol mampu merencatkan pertumbuhan kanser prostat





4. Resveratrol mendorong perencatan pertumbuhan Sel Kanser Payudara





5. Resveratrol mendorong perencatan pertumbuhan Sel tumor yang menyebabkan kanser Kolon/usus




Maka terjawablah persoalan tentang kehebatan vivix shaklee iaitu memiliki 10x ganda kekuatan resveratrol yang secara umumnya dapat berfungsi untuk merencatkan pertumbuhan sel kanser.

DI MANA NAK DAPATKAN VIVIX NI?


Kalau kawan-kawan semua nak cari vivix ni dekat guardian ke, atau watson atau di mana-mana kaunter dalam shopping complex memang tak jumpa der..sebab produk shaklee tak dijual di kaunter, hanya di jual melalui agen terlatih, macam saya..ehem ehem..Bukan ape, bila kita tau dengan siapa kita beli barulah kita boleh tanya atau follow up balik dengan agen menjual. Lagi satu Shaklee sendiri nak jaga kualiti produknya supaya tiada masalah produk tiruan dan sebagainya. 

So, kalau nak dapatkan Vivix ni, just whatsapp atau sms saya di 0127247497 
atau emel sahaja saya di hasyireenhalim@gmail.com


JAP!!!!!!


Aish lupa pulak nak bagitau, bulan ni ada offer pembelian vivix berkembar dengan OFF 5% (save RM 190) 

DAN yang best dengan pembelian ini, anda akan dapat Membership Percuma yang kalau tak anda kena bayar sebanyak RM 70 tau. Untung tak???

Ada lagi!!!

Ya, ada lagi. 

Dengan pembelian vivix berkembar ini juga, anda akan dapat PERCUMA Multivitamin pertama Shaklee iaitu Vitalea yang berharga RM 89.

Memang banyak anda save kalau anda ambil vivix pack berkembar ni. Tapi yang paling penting kesihatan anda terjaga. Selain penawar kanser, Vivix juga bagus untuk menangani masalah jantung, diabetic, urat simpul @ varicose vein, hypertiroid, asma, resdung malah vivix juga sangat berkesan untuk kecantikan kulit.


So, tak perlu fikir banyak-banyak, anda nak sihat, anda nak value for money, ambik fon dan contact saya k, :)


Selamat Bersahur :)



Salam Sayang dari Saya,

Syireen, Your 24/7 SID : 0127247497

COD Melaka, POS Seluruh Malaysia
Emel : hasyireenhalim@gmail.com


Nota : Saya memerlukan agen di seluruh Malaysia, boleh terus hubungi saya atau klik borang ini jika berminat >> http://vitasihatsemulajadi.blogspot.com/2014/04/cara-join-member-shaklee.html

0 comments:

Catat Ulasan