Sabtu, Ogos 22, 2015

29 Kebaikan Yang Ada Dalam Sebotol Vivix Sebab Utama Anda Perlu Memilikinya!

Dalam kesibukan kita seharian, kita sedar bahawa pengambilan supplemen tidak boleh lagi dipandang enteng. Ini adalah kerana apa yang kita makan hari ini, tidak sama dengan apa yang nenek moyang kita makan 20, 30 tahun yang lepas. Makanan kita serta aktiviti kita pada hari ini memaksa kita untuk mengambil supplemen. Vivix adalah antara supplemen yang sangat dipercayai ramai termasuklah selebriti seperti Ayu Raudhah dan Asyraf Muslim.



Bagi sesetengah orang, mereka suka untuk mengambil satu vitamin atau supplemen yang mempunyai banyak fungsi kerana mereka berasa leceh untuk mengambil pelbagai vitamin yang berbeza. Kalau korang jenis yang macam ni, vivix adalah sangat sesuai dengan korang kerana ia mempunyai pelbagai khasiat dan kebaikan menjadikannya vitamin yang sangat premium. Hari ini saya nak bongkarkan 29 Kebaikan Yang Ada Dalam Sebotol Vivix yang merupakan sebab utama anda perlu memilikinya!

29 Manfaat Vivix Yang Anda Confirm Nak Tau


Vivix berfungsi sebagai/untuk :

1- Merendahkan Tekanan Darah
2- Meningkatkan Tahap Tenaga
3- Meningkatkan Pengeluaran Sperma
4- Memutihkan & Mengurangkan Pigmentasi
5- Mengurangkan Kedut Halus
6- Anti Kanser
7- Merendahkan Tahap Kolesterol
8- Menguatkan Tulang
9- Melambatkan Penuaan
10- Mengurangkan Artritis
11- Meningkatkan Daya Ingatan
12- Anti-Inflamasi
13- Menghalang Kejadian Tumor
14- Menstabilkan Perasaan
15- Mengawal Selia Insulin
16- Mengawal Selia Estrogen
17- Anti Depresi
18- Mengurangkan Bintik Penuaan
19- Membantu Glaukoma
20- Mengurangkan Rambut Beruban dan Gugur
21- Melegakan Alergi dan Lelah
22- Memperbaiki Mutasi Sel
23- Membantu Vasodilatasi
24- Menghalang Alzheimer
25- Mencegah Masalah Prostat
26- Memperbaiki Tekstur Kulit
27- Memperbaiki Kualiti Tidur
28- Mengawal Selia Kepekatan Darah
29- Meningkatkan Daya Seks

So kalau korang ada salah satu, salah dua atau salah tiga atau korang ada kebanyakan daripada masalah di atas, boleh la ambil vivix ni. Jangan tunggu sampai dah teruk, dah nak kena operate, baru korang nak ambik supplemen, bukan ke mencegah itu lebih baik dari mengubati kan?

Cara Untuk Mendapatkan Vivix


Korang boleh dapatkan Vivix ini dengan SMS/ Whatsapp SH di 0127247497. Bulan ni kita ada OFFER di mana dengan pembelian pek berkembar Vivix, korang boleh enjoy pelbagai benefit spt berikut :

- free membership
- free vitalea
- cash back of rm 36
- less 5 % from member price




Best ke best? Kalau best lekas whatsap or sms sy di 0127247497 ok! :)

Syireen Halim (SH)

ig : syireenhalim
fb : syireen amerlim
cod : Bandar Melaka
Pos Seluruh Malaysia




0 comments:

Catat Ulasan