Isnin, Ogos 17, 2015

Rawat Jerawat Kronik Bernanah Segera Elak Rasa Rendah Diri Bila Bersama Si Dia

Hai, korang mungkin antara beribu orang di luar sana yang mencari jalan keluar bagi masalah jerawat kronik bernanah dan sebagainya. SH tak hairan kalau korang kata dah habis beribu ringgit untuk rawat masalah kulit korang sebab SH ada kawan yang spend almost 10k untuk rawat kulit wajahnya yang berjerawat. 

Moralnya di sini SH taknak korang berputus asa untuk mencari rawatan yang terbaik untuk kulit korang. Thats why SH nak suggestkan produk terbaik kepada semua pembaca blog SH yang SH dah anggap macam kawan sendiri. Nak tau apa produknya? Jom teruskan membaca k. :)

3 produk kecantikan

3 produk di dalam gambar ini mempunyai 1001 manfaat kepada tubuh badan anda. Namun, persamaan antara mereka adalah mereka mampu mengubah kulit anda menjadi bersih, segar, gebu dan licin. Bagaimana? Mari SH terangkan setiap produk satu persatu ya.


1) Vivix : Melalui vivix anda akan mengalami proses detoksifikasi di mana antr punca kulit berjerawat adalah disebabkan oleh toksin di dalam badan.

vivix

Malahan vivix juga akan menjadikan anda sentiasa awet muda dengan menggantikan dna sel anda kepada dna sel yang baru yang pastinya lebih baik smile emoticon




2) Kolagen : berfungsi untuk menegangkan kulit wajah. Penggunaan ikan laut dalam menjadikan kolagen shaklee antara yang terbaik.


Kolagen dan vitamin C



Zarah kolagen yang tidak terlalu ringan dan tidak terlalu berat memudahkan penyerapan kolagen di dalam kulit.

Makan dengan konsisten, kulit anda pasti tampak tegang dan cerah smile emoticon


3) Vitamin C : bersifat antioksidan yang membantu memelihara kulit wajah dari serangan pigmentasi menjadikan kulit lebih cerah dan tona kulit lebih sekata.



Vivix dan Vitamin C


Vitamin C sangat bagus diambil bersama kolagen kerana sifatnya yang memegang kolagen di dalam kulit.

Cuma satu SH nak pesan, apapun produk yang anda ambil, mestilah berpegang ke concept BC (be consistent) dan BP (be patient).

Testimoni Vivix, Vitamin C dan Kolagen


Kat sini jugak SH nak share dengan korang semua testimoni ketiga-tiga produk di atas terhadap kecantikan wajah.

Testimoni Vivix

Testimoni Collagen Powder

Testimoni Vitamin C

Contact Me


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan set kecantikan premium ini, just sms/whatsapp ke no 0127247497.

Oh ya, saya bercadang nak berikan sampel 10 biji vitamin C kepada beberapa orang. Ada yang berminat nak mendapatkannya, boleh komen sikit? :)♡♡♡

#syireenhalim (SH)
‪#‎obme15‬
‪#‎vitaminc‬
‪#‎vivix‬
‪#‎kolagen‬
‪#‎collagen‬
‪#‎beauty‬
‪#‎health‬
‪#‎syireenamerlim‬
#syireenamerlim.blogspot
‪#‎melaka‬

#testimonivivix
#testimonikolagen
#testimonivitaminC
#codmelaka

0 comments:

Catat Ulasan