Sabtu, Februari 20, 2016

BAGAIMANA VIVIX BERFUNGSI MERAWAT PENYAKIT KRONIK?

Selama ni mungkin ramai yang tertanya-tanya bagaimana supplemen Vivix ni berfungsi? Yelah selalu SH sogokkan korang dengan testimoni Vivix kan, tapi tak cerita pulak bagaimana vivix berfungsi merawat penyakit-penyakit kronik. Hari ni SH gunakan bahasa yang cukup mudah dan tidak terlalu saintifik sangat supaya korang boleh memahami bagaimana vivix berfungsi.

Gangguan kemerosotan pemulihan DNA secara semulajadi di dalam badan adalah keadaan perubatan yang disebabkan oleh berkurangnya fungsi pemulihan DNA. Gangguan pemulihan DNA ini boleh menyebabkan kedua-dua penyakit penuaan yang dipercepatkan dan peningkatan risiko kanser.


BAGAIMANA VIVIX BERFUNGSI?


Vivix mempunyai fungsi yang sangat bagus dalam  memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA. Ia juga membantu meningkatkan tenaga sel dan membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.


Memperbaiki DNA. 

Memperbaiki DNA


Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA. Salah satu puncanya adalah disebabkan oleh radikal bebas yang berada di dalam makanan dan alam sekitar kita. Contohnya dari asap rokok, pencemaran, cahaya matahari dan juga makanan-makanan yang menggunakan bahan pengawet (banyak lagi punca radikal bebas). Kerosakan DNA menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.

Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
Memperbaiki tenaga sel. 

Meningkatkan Tenaga Sel


Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.


Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. 


Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pendek kata Vivix bertindak terhadap tubuh manusia ni dengan 4 cara :


Cell Defence : mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit.
Cell Energy : memberi tenaga kepada sel yang lemah
Cell Repair : membaiki sel yang telah rosak
Cell Performance : meningkatkan prestasi sel

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

10 KEBAIKAN VIVIX - VIVIX MERAWAT PUNCA PENYAKIT, BUKAN MENGHILANGKAN SIMPTOM PENYAKIT !


Sebenarnya kebaikan Vivix ni terlalu lah banyak. Sebab dia memperbaiki DNA kan. Akar kepada segala sistem dalam badan kita. So, bila dia dah baiki akar masalah, sudah tentu lah masalah dapat diselesaikan. Kalau ambik panadol atau pain killer, dia just baiki simptom. Makna kata kita dah tak rasa sakit, tapi sakit tu tetap ada. Eh, tapi jauh sangat nak dibandindkan panadol dengan vivix...

Antara 10 kebaikan Vivix yang paling utama adalah :

1) Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
7) Membantu dalam proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakkan kesihatan keseluruhan


VIVIX TERBUKTI SEMBUHKAN PENYAKIT KRONIK


Vivix telah terbukti membantu meningkatkan kualiti kesihatan pesakit-pesakit kronik dan serius, antaranya:

• Diabetes / Kencing manis
• Strok
• Katarak dan masalah mata
• Tekanan Darah Tinggi
• Masalah saraf
• Kayap
• Batuk berpanjangan
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang (lutut dan pinggang)
• Resdung
• Bengkak jantung
• Letih (memberi tenaga)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut dan kusam)
• Rambut kembali hitam (uban)
• Rambut gugur
• Kolestrol tinggi
• Masalah selera makan
• Asma
• Sembelit di kalangan warga emas
• Angin dalam badan
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• Perokok
• Masalah kelenjar tiroid
• Kanser dan tumor
• Cyst
• Penyakit SLE
• Kudis
• Gout
• Alzheimer atau nyanyuk
• Metabolisme badan rendah
• Masalah berat badan
• Awet muda
• Fibroid
• Alergik
• Tibi
• Wanita berpantang
• Breast lump
• Kerap ulser mulut
• Keputihan


BAGAIMANA INGIN DAPATKAN VIVIX?


Korang yang berminat untuk dapatkan vivix ni, boleh dapatkan daripada pengedar Shaklee yang sah yer. Jangan cuba-cuba dapatkan vivix dari kaunter-kaunter kedai pulak. Sebab nature vivix tidak dijual di situ. Ia hanya dijual di melalui pengedar. Kalau ada dijual di kaunter memang something wrong la, samada yang menjual tu pengedar yang melanggar peraturan, atau penjual akan menjual dengan harga yang lebih mahal. Hati-hati kalau dijual terlalu rendah, mungkin vivix yang dijual itu palsu? Ha, siapa tau kan?

So, pastikan anda mendapatkan vivix daripada pengedar shaklee yang sah seperti saya...hehehe

Boleh ctc saya 0127247497 :)

TAWARAN HEBAT VIVIX TWIN PACK


Memandangkan vivix ni adalah supplemen yang diperlukan oleh ramai orang, maka pihak syarikat telah memikirkan cara terbaik untuk membantu masyarakat dengan memberikan tawaran harga promosi bagi mereka yang betul-betul memerlukan. Di mana korang boleh mengambil 2 botol vivix pada harga kurang 5 % daripada harga asal. Tak kisah nak kongsi pun boleh. Dan yang bestnya dengan pembelian 2 botol vivix ni korang akan dapat MEMBERSHIP SHAKLEE SECARA PERCUMA yang kalau tidak korang kena bayar RM 69.50 untuk menjadi ahli. At the same time korang juga akan diberi rebate RM 36.



Best ke best?

Kalau best, meh la contact saya yer dan dapatkan segala kebaikan vivix untuk anda. Kesihatan tak boleh dibeli dengan wang ringgit tau. :)


Syireen Halim
0127247497
hasyireenhalim@gmail.com
Pengedar Shaklee Anda (COD Melaka Tengah)

Let me be your trusted agent, with quality proven product !


2 ulasan:

  1. vivix memang best..sehari tak makan rasa tak lengkap hidup..chewahh..dengan vivix, berjaya dpt body age 7 thn lebih mudah... cayaaalah dgn vivix.. jatuh hati berkali2

    BalasPadam
  2. kan...produk anti aging no.1

    BalasPadam