Khamis, April 28, 2016

Welcome syireenhalim.com

wahhhh....syireenhalim.blogspot.my dah ada domain sendiri...


welcome syireenhalim.com....


Amerlim's Diary


Tapi takde masalah pun kalau korang terklik dekat link lama sebab dia akan redirect pada syireenhalim.com jugak.



Siapa yang bertanggungjawab terhadap penubuhan syireenhalim.com?



Ok, kalau korang nak tau, SH berurusan dengan saudara Yeop Maz. So, kalau korang nak servis dari dia, boleh buka website yeop maz, www.yeopmaz.com.


Perkhidmatan nya memang cepat dan tuntas. Banyak share ilmu dengan customer.


Kira SH memang fully recommend la korang regsiter domain sendiri dengan yeop ni.


Ni review ikhlas tau. hehe.


Ok, tu jer nak cerita. Esok SH cuti, nak balik kampung. Doakan SH selamat pergi dan balik yer.



Bye semua.


Muahhhh....

16 ulasan:

  1. Tahniah Syireen... dapat domain .com dan ada iklan beta adserv daripada lynk.my. Macam mana Syireen dapat kode tersebut?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih tuan kamil. dah dapat tak kod?

      Padam
  2. Tahniah Syireen dah ada domain sendiri, thema blog pun memnag cool. Semoga makin bersemangat untuk update blog hari-hari.

    BalasPadam
  3. Tahniah. Dah ada domain sendiri tentu lebih bersemangat lagi.

    BalasPadam
  4. Yeop memang pantas.... Yeop memang terbaek...

    BalasPadam
  5. ada satu cadangan.... kalau boleh tukar favicon blogger tu kepada favicon sendiri. Lagi bertambah cute blog ni.... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. favicon tu ape sobri? nnt i pm u lah ea

      Padam
  6. tahniah sebab dah ada domain sendiri

    BalasPadam
  7. cantik nye kaler biru dia !! hee~ suka.. suka.. lepas ni mesti lagi semangat nak update blog kan ? hee~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah atie...tp kdg2 kena buang sawang jugak..haha

      Padam
  8. oo ok..yeop pn ada servis gini ea..

    BalasPadam