Rabu, Julai 13, 2016

Hari Raya 2016 Yang Happening Walaupun Baju Raya 2 Pasang Jer

Raya tahun ni alhamdulillah walaupun serba sederhana tetap meriah. Nak tau kenapa meriah, jom SH kongsikan beberapa perkara yang menjadikan raya ni best untuk SH walaupun baju raya kite 2 pasang jer uols..hukhuk

Nape Raya 2016 Kite Meriah


  • dapat berayer dengan mak, semua adik beradik, sepupu sepapat, mak dan pak2 sedara termasuk paktik daripada PD dan Mak Long daripada KL pun balik
  • sambut birthday anak buah kesayangan bersama dengan saudara mara
  • raya tahun ni iols ada monopod tau..hiks
  • tahun ni bakar lemang, mekasih abg longggg buatkan lemang untuk family kite for the very first time..hehe..thun depan nak lagi tau..tak kire..hehe
  • first time kitorang ada video hari raya tau
Ok, jom kita layan video hari raya iols dan juga video sambutan birthday dadik...iols buat sendri tau...Lepas tu pulak SH belanjer gambar2 SH dan family sepanjang hari raya tahun ni yer...

Video Nyanyi2 Lagu Raya

Video Sambutan Birthday Dadik & Rumah Terbuka

Cume SH nak minta satu jer daripada pembaca semua agar sama2 menghadiahkan arwah abah SH iaitu Abdul Halim bin Ahmad yang kembali ke rahmatullah pada 3 Februari 2014. Ni tahun ketiga kami berayer tanpa arwah abah. Moga arwah abah sentiasa dilindung di bawah rahmat Nya. Cuma tahun ni SH ada pakcik baru :) :) Alhamdulillah.

Gambar raya SH 2016

















































Raya raya jugak, tapi SH tetap bukak kedai vitamin tau. Sianla kalau customer SH nak barang urgent kan. Alah bukan susah pun, semua nya di hujung jari..sambil duduk pun leh place order ape. Online sajork.

Ok, jika korang perlukan apa2 vitamin, boleh ctc SH yer.

0127247497. SH prefer wasap/ sms tau.

Selamat Hari Raya korang, Maaf Zahir batin yer.

Muahciked.
Pengedar Shaklee Melaka.



2 ulasan: