Selasa, Ogos 30, 2016

3S Faktor Anda Wajib Pilih Produk Shaklee

3S Faktor Anda Wajib Pilih Produk Shaklee yang juga membuatkan Shaklee sangat berbeza dengan produk makanan kesihatan yang lain :
SENTIASA SELAMAT

Keselamatan adalah keutamaan di Shaklee, dan produk Shaklee menepati piawaian yang tiada tandingan.

Sebelum sebarang bahan dimasukkan ke dalam suplemen Shaklee, ia telah menjalani proses saringan yang sangat ketat - menjangkaui piawaian farmaseutikal yang digariskan oleh United States Pharmacopeia (USP). Shaklee menjalankan ribuan kajian dalam setahun.

Jadi, apabila Shaklee meletakkan jaminan bahawa setiap produk adalah 100% selamat, anda benar-benar boleh menggunakannya dengan selamat.

SENTIASA MESRA ALAM

Selama lebih daripada 57 tahun, Shaklee menjadi pelopor kepada perubahan alam sekitar yang lebih baik melalui contoh :

Daripada penghasilan salah satu daripada produk pencuci terbiodegradasikan yang pertama, sehinggalah menjadi syarikat pertama yang diiktiraf Climate Neutral, Shaklee komited dalam meneruskan usaha murni ini.

Shaklee telah berjaya menjalankan kempen menanam sejuta pokok dan kini menaja tiga ekspedisi kutub utara bagi menjalankan kajian berkenaan pemanasan global. Semua ini dilakukan demi menghasilkan produk mampan yang selamat untuk anda, rumah anda dan bumi anda.

SENTIASA BERKESAN

Rata-rata syarikat mendakwa produk mereka berkesan. Tetapi di Shaklee kami membuktikannya.

Hakikatnya, Landmark Study 2007 Shaklee menunjukkan bahawa pengguna yang mengambil suplemen Shaklee selama lebih 20 tahun mempunyai tahap kesihatan yang ketara lebih baik berbanding mereka yang tidak mengambil suplemen langsung dan suplemen dari jenama lain.

Produk Shaklee membekalkan tenaga kepada pasukan pendaki Amerika yang pertama ke Gunung Everest, peserta ekspedisi Kutub Utara yang telah mencipta rekod dunia; dan membekalkan tenaga bagi penerbangan menyeberangi Laut Aegean dengan kuasa manusia paling lama.


Syireen Halim
ID : 988088
Pengedar Shaklee Sah

2 ulasan:

 1. vitamin shaklee mgm snagat berkesan!
  love it sooo much

  BalasPadam
  Balasan
  1. Same here...hanya yang mengalami merasai...bertukar pada shaklee segerak ke arah menyelamatkan dunia yang kian tercemar sebab moto shaklee sendiri mesra alam sekitar

   Padam