Khamis, Ogos 11, 2016

Cara Order Produk Shaklee Secara Online

Sebelum ini SH ada cerita tentang kebaikan beli produk shaklee secara online kan? So hari ni SH nak cerita secara bergambar langkah-langkah untuk korang order barang Shaklee secara online. Selamat Mencuba!...ada problem boleh tanya SH dekat ruangan komen yer☺

Step 1 of 10

Step 2 of 10

Step 3 of 10

Step 4,5 of 10

Step 6 of 10

Step 7 of 10

Step 8 of 10

Step 9 of 10

Step 10 of 10

Sadly speaking that order online ni hanya untuk pengedar shaklee yang sah aje. Kalau korang bukan pengedar shaklee atau SID, tak boleh log in dalam website ni nok. Nak log in macam mana, korang id pun tarak kan.

But no worries, if u all betul-betul insist nak order barang shaklee, tapi korang bukan agen atau pengedar, boleh contact SH yer, nanti SH boleh tolong you all untuk beli barang atau sign up untuk dapatkan id number k :

Syireen Halim
0127247497
Pengedar Shaklee Melaka

0 comments:

Catat Ulasan