Rabu, Ogos 10, 2016

Gajet Bisnes Paling Hot

Kalau korang nak tau gajet paling hot yang digunakan oleh kebanyakan online marketer atau online entrepreneur apa lagi kalau bukan ~ smartphone.

Macam SH sendiri gajet yang menjadi nadi perniagaan shaklee SH ialah smartfon A7 SH. Nak beli iphone atau note 7 belum mampu lagi kan..tapi bukan soal mahal murah atau glemer tak glemer smartfon kita, tapi yang penting kita make full use of it.

Dalam A7 SH tu semua software yang diperlukan untuk urusan bisnes SH install. Nak tau apa yang SH install?

Ha....boleh tgk gambar2 dekat bawah ni...antaranya blogger untuk taip entry sambil tunggu makanan order sampai...then ada software untuk edit poster mcm photogrid...and yang paling penting media social mesti install...kalau tak SH nak iklan dekat sape kan??? Hehe...

Korang ada install software best2 tak dekat fon? Kalau ada meh la share kat ruangan komen tu yer. Kita share2☺😊

0 comments:

Catat Ulasan