Ahad, September 04, 2016

Cara Nak Daftar Ahli Dengan Team Shaklee Paling Rock

Korang teringin sangat nak join bisnes Shaklee tapi tak tau nak register macam mana? Tak tau nak join dengan siapa? Well jangan risau, meh SH bagi informasi sikit tentang cara nak daftar ahli dengan team shaklee paling rock.

Antara Kelas Yang Disediakan Secara Percuma Kepada Ahli Shaklee di dalam Team Kami


Kenapa Perlu Join Team Shaklee Kami


Group Jutawan Shaklee Paling ROCK - ASB Mega Seminar 2014 from iReach HD on Vimeo.

Team shaklee kami menawarkan latihan yang secukupnya kepada ahli-ahli baru seperti anda dengan syarat anda ingin belajar dan rela mengorbankan sedikit masa anda untuk belajar.

Dalam team kami juga ramai mentor-mentor hebat yang telah berjaya yang mempunyai secret recipe yang kita sebagai orang baru perlu tiru sahaja. Ya TIRU mereka.

Korang juga bukan setakat dibentuk menjadi seorang pengedar shaklee, malah lebih daripada itu korang akan dididik menjadi seorang usahawan yang sentiasa berfikiran positif dan berjiwa besar. Hurmm sounds good right?

Lebih daripada itu korang juga akan diajar pelbagai teknik pemasaran yang semuanya success proven kerana telah pun dilaksanakan oleh leader-leader hebat di shaklee.

So macam mana nak daftar?

Ada 2 cara yang korang boleh pilih untuk menjadi ahli shaklee yang sah.

1) jadi ahli dengan membayar sebanyak RM 79.50 (starter kit tanpa produk akan diposkan ke rumah anda)

2) jadi ahli secara PERCUMA dengan pembelian produk bernilai 200 UV (starter kit berserta produk yang anda beli akan diposkan ke rumah anda)

Ok, sekiranya berminat, jangan ambil masa fikir panjang2. Pernah dengar fast action fast result kan? So kalau korang nak berjaya cepat2 bertindak k. Hubungi saya segera :

Syireen Halim
Pengedar Shaklee
Id No : 988088
Sms/WA : 0127247497

0 comments:

Catat Ulasan