Sabtu, September 17, 2016

Herbal bland ~ Multi Purpose Cream Yang Wajib Ada Untuk Setiap Isi Rumah

Herbal bland ~ Multi Purpose Cream yang wajib ada untuk setiap isi rumah.



Kenapa WAJIB? Sebab dengan herbal bland ni korang boleh :

1) elak gigitan nyamuk - sapu seluruh badan, gerenti nyamuk tak gigit, zaman2 virus zika dan aedes berleluasa ni kan, sapukan dekat seluruh badan before outdoor activity atau kalau rumah memang jenis ada nyamuk

2) turunkan suhu badan - kalau anak demam, sapu herbal bland ni, dia sejukkan badan dan boleh bantu kurangkan panas badan anak kita

3) sapu pada luka baby - kalau baby ada luka atau melecet dekat kelengkang ke punggung ke yelah maybe sebab pampers tak sesuai ke ape, boleh sapu herbal bland ni. Adik i siap sapu punggung lotong dia yang selalu luka sebab pakai pampers. Kan Harizaf Halim?

4) hilangkan ruam - sapu pada ruam. Kalau baby korang ada ruam, sapu la ni.

Kenapa sebut baby baby baby. Bukanlah herbal bland ni semata2 untuk baby atau kanak2. Orang tua pun boleh pakai. Tapi the thing is baby dengan kanak2 tak boleh terdedah pada high chemical yang ada pada certain2 cream, so kena cari cream organic macam herbal bland ni ok.

Mana nak dapat herbal bland ni?

Meh roger kita jer.

Sms/WA 0127247497.

#herbalbland #zika #demam #multipurposecream

0 comments:

Catat Ulasan