Selasa, November 15, 2016

Ambil Suplemen Untuk Selsema, Kulit Pula Jadi Cantik

Selalu kalau testimoni yang dapat daripada pengamal nutriferon ni, mesti cerita tentang demam, selsema, denggi, ekzema, chicken pox...tu biasa la...

Tapi yang agak rare sikit bila ada yang perasan tentang perubahan kukit wajah bila ambik nutriferon. Kiranya tujuannya nak ambil untuk lain, dapat faedah tambahan yang lain..alhamdulillah, mujur ada....Allah...



Terpaksa lah buka balik kitab nutrisi suplemen shak.lee nak tengok balik tang mana yang kata nutriferon ni boleh mencantikkan kulit pulak. Selak punya selak, baca punya baca, jumpala manfaat nutriferon...baru lah tau yang nutriferon ni macam-macam kebaikannnya. Antaranya ialah....

Manfaat Nutriferon

¤ mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hr. Kajian menunjukkan interferon mampu meransang dan mempertingkat sistem imun tubuh

¤ melawan kanser dan tumor - interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang meransang dan mengaktifkan immunoglobin utk melawan sel-sel tumor dan kanser

¤ melindungi daripada influenza - melindungi tubuh daripada virus, mikrob termasuk selsema, flu, alergi, inflamasi dan influenza

¤ mengurangkan infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C - dengan meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual dan muntah dll mslh pesakit.

¤ Membantu wanita ketika haid - terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endoktrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, insomnia dan mood swing

¤ meringankan stress dan kelesuan serta melambatkan penuaan hasil daripada pengeluaran makrofag yg menjadikan kurangnya radikal bebas, virus dan kuman dalam badan - sel jadi lebih sihat

Kalau korang nak dapatkan manfaat di atas, boleh dapatkan nutriferon daripada saya. Kebetulan nutriferon pun ada offer bulan ni. Nak tau lebih lanjut tentang offer nutriferon, boleh contact saya seperti no di bawah :

📱sms/whatsapp 0127247497

Pengedar Shaklee Anda

#nutriferon

1 ulasan: