Rabu, November 09, 2016

DETOX BANTU PESAKIT BATU KARANG?

DETOX BANTU PESAKIT BATU KARANG?

Jika sebelum ini, detox seringkali dikaitkan dengan penurunan berat badan, namun sebenarnya detox mampu berfungsi lebih daripada itu.


Testimonial yang diberikan selepas 3 hari pengambil kedua-dua jenis suplemen ini membuktikan detox mampu membantu pesakit batu karang.


Detox dalam hal ini adalah dengan menggunakan suplemen vivix yang berfungsi untuk membantu tubuh membuang toksin atau kotoran dalam badan yang boleh menyebabkan sakit. Contohnya sakit batu karang yang sering dialami oleh kaum lelaki.

Melalui sistem perkumuhan tubuh badan kita iaitu antaranya perpeluhan dan juga pembuangan air kecil, toksin dikeluarkan dari dalam badan kita. Dalam kes ini kristal-kristal batu pesakit batu karang pecah dan keluar bersama urine semasa pembuangan air kecil.

Di samping vivix, pengambilan Performance Drink juga membantu dengan cara meningkatkan kandungan citrate dan bacaan pH air kencing. Bacaan yang tinggi bagi kedua-dua faktor penyumbang ini mengurangkan risiko terjadinya pembentukan batu karang. Ini secara tidak lansung mengelakkan pertambahan batu karang dalam tubuh pesakit.

Selain itu kegagalan minum air kosong yang mencukupi setiap hari juga merupakan faktor penyumbang kepada penyakit batu karang ini. Walaubagaimanapun ini serba sedikit boleh di bantu dengan pengambilan Performance Drink yang kaya dengan kandungan elektrolit yang mana penting untuk membolehkan sistem badan berfungsi dengan baik.

Jika anda pengidap batu karang, detox dengan vivix dan pengambilan Performance Drink boleh membantu meringankan penderitaan anda. Boleh hubungi nombor di bawah untuk mendapatkan kedua-dua suplemen ini.

Pengedar Shaklee,

Syireen, 0127247497

#tsunamishaklee #detokshaklee #batukarang #gt12 #tsunamiamerlim10

0 comments:

Catat Ulasan