Ahad, Januari 01, 2017

Bisnes Yang Menguntungkan 2017

Di zaman ekonomi yang tidak terlalu baik ini, semua orang sudah mula mencari alternatif untuk menambah pendapatan. Jika kena gayanya bisnes Shaklee juga boleh menjadi bisnes yang menguntungkan. Bagaimana? Saya ajarkan anda caranya.Apakah Shaklee?

1) Shaklee adalah sebuah perniagaan produk kesihatan yang terdiri daripada suplemen, bahan pencuci dan skin care yang berasaskan bahan semulajadi.

2) MLM - Method perniagaan shaklee adalah secara Multi Level Marketing yang mana produk yang dihasilkan dari kilang akan terus pergi kepada pengedar dan dari pengedar akan terus kepada customer. Produk shaklee yang dijual di kaunter, shopping mall atau mana2 kedai adalah melanggar peraturan.

Kenapa bisnes Shaklee bakal menjadi bisnes yang menguntungkan 2017?

1) Orang ramai mula faham tentang suplemen

Kalau dulu orang agak skeptikal dengan suplemen, tapi dengan peredaran zaman, orang ramai malah di kalangan pengamal perubatan sendiri mula acknowledge kesan pengambilan suplemen bagi meningkatkan kesihatan.

2) Orang Ramai Mencari Kerja Sampingan 2017

Umum tahu tahun 2017 bakal menawarkan keadaan ekonomi yang tidak begitu memberansangkan. Dengan cara ini kita boleh sama-sama mengajak orang lain untuk mendapat pendapatan sampingan

Kelebihan Bisnes Shaklee

1) Syarikat yang stabil

Shaklee dah berada di Malaysia lebih dari 50 tahun malah vitamin pertamanya sendiri sudah berusia 102 tahun. Dalam usia sebegini kestabilan syarikat shaklee tidak dapat dinafikan lagi. Jika kita ingin bekerja makan gaji dengan company yang stabil, sama juga dengan berniaga, kita perlu mencari syarikat yang mampu menjanjikan keutuhan dalam jangkamasa yang panjang.

2) Produk yang berkualiti

Kualiti produk shaklee tidak perlu dipertikai. Dengan landmark study yang dilakukan, terbukti mereka yang menggunakan suplemen shaklee mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang menggunakan suplemen jenama lain dan mereka yang tidak mengambil suplemen.

Selain mempunyai saintisnya yang tersendiri, semua produk yang dihasilkan telah menjalani kajian klinikal bagi memastikan produk yang dihasilkan benar-benar berkualiti.

3) Latihan Perniagaan

Jangan risau jika anda tidak mempunyai basic lansung dalam berniaga kerana kami sentiasa bersedia untuk membimbing anda dengan syarat anda bersedia untuk belajar dan berkorban masa dan tenaga. 


Rasanya itu sahaja dulu sedikit perkenalan tentang shaklee dari saya. Jika anda rasa, shaklee boleh menjadi bisnes yang menguntungkan untuk anda, cepat hubungi saya melalui salah satu cara di bawah :

Syireen halim

No tel : 0127247497 (preferable whatsapp)

Emel : hasyireenhalim@gmail.com


Jom berjumpa di puncak kejayaan😀😀

1 ulasan: