Isnin, Januari 02, 2017

Produk Untuk Kulit Kusam Yang Pasti Tidak Mengecewakan

Masalah kulit kusam merupakan masalah utama para wanita dan lelaki zaman kini since lelaki pun jaga kulit juga tau. Tapi jangan risau kerana shaklee ada beberapa siri produk untuk kulit kusam yang pasti tidak mengecewakan anda.

Tak percaya? Jom tengok gambar kat bawah ni.



Sebelum mengetahui apakah set kulit kusam terbaik, jom kita tengok dulu apa punca kulit menjadi kusam.

Punca Kulit Kusam

Antara punca kulit kusam :

1) terdedah kepada sinaran matahari dengan kerap

2) usus yang kotor - akibat daripada masalah pencernaan, tidak buang air besar secara berkala

3) pemakanan yang tidak sihat 

4) pengambilan gula berlebihan

5) tidak menggunakan skincare dengan cara yang betul

Cara Atasi Masalah Kulit Kusam

Bagi mereka yang mengalami masalah kulit kusam, perkara pertama yang perlu dilakukan adalah detoks.

Detoks perlu dilakukan dengan mengamalkan eat clean sahaja dan mengambil suplemen detoks bagi membantu keberkesanan detoks.

Antara suplemen untuk detoks :

1) alfalfa
2) herblax
3) dtx
4) vivix

Selain 4 produk di atas, anda juga disarankan untuk mengambil set vitamin kulit yang menjadikan kulit anda lebih putih, cantik dan segar.

Set kulit cantik terdiri daripada

1) vitamin c
2) kolagen
3) carotomax
4) vitamin e

Selain itu pastikan anda mencuci muka sekurang-kurangnya 2 kali sehari tanpa gagal. Oh ya pastikan anda memilih skincare yang sesuai dengan kulit dan tidak menggunakan bahan kimia berbahaya.

Ok lah jika anda berminat nak dapatkan set produk kulit kusam yang pastinya tak mengecewakan, cepat2 hubungi saya seperti no di bawah ye :

Syireen, 
0127247497 (preferably whatsapp)

2 ulasan: