Jumaat, Januari 06, 2017

Shaklee Untuk Lelaki Yang Ingin Berhenti Merokok

Tahun baru 2017 baru sahaja menjengah. Tentu sekali banyak azam yang kita gariskan di awal tahun ni. Kalau perempuan dengan azam nak kurusnya, kalau lelaki dengan azam nak berhenti merokok. Cuma kita faham bahawa berhenti merokok bukan suatu perkara yang mudah tanpa semangat dan disiplin yang kuat. Thats why saya nak perkenalkan produk shaklee untuk lelaki yang ingin berhenti merokok. 


KENAPA SUKAR BERHENTI MEROKOK?

Antara punca utama yang menjadikan seseorang itu sukar untuk berhenti merokok adalah ketagihan nikotin.

Kebanyakan mereka yang mencuba berhenti merokok akan mengalami simptom-simptom seperti cepat resah, marah, kecewa, merasa tidak selesa, hilang fokus, tidak bersemangat dan sukar tidur malam.

Simptom-simptom di atas dipanggil withdrawal sindrom yang merupakan tanda-tanda ketiadaan atau pengeluaran nikotin. 
Nikotin di dalam asap rokok merangsang dopamin (reseptor untuk nikotin yang membuatkan perokok berasa gembira dan selesa)

Semakin lama otak akan memerlukan lebih banyak nikotin untuk membolehkan perokok berasa gembira sehingga menjadi ketagihan. Ini menjadikan perokok semakin sukar untuk berhenti.

Bagaimana Vivix Membantu Menghilangkan Ketagihan Merokok?

Vivix membantu dengan membaiki dna yang telah rosak akibat nikotin. Sel dna badan yang telah dibaiki tidak dapat menerima nikotin yang ingin masuk lagi sehingga si perokok merasa payau utk merokok dan tiada keinginan utk merokok lagi.

Mari saya share beberapa testimoni orang yang dah berjaya berhenti merokok dengan bantuan vivix.
Sekiranya anda betul-betul berazam untuk berhenti merokok pada tahun ini, jom segera dapatkan Vivix dari saya dan khidmat perundingan cara makan Vivix akan diberikan secara percuma kepada customer saya sahaja.

Lekas hubungi saya, ada tawaran istimewa menanti anda (promo vivix jan 2017) :

Syireen Halim
0127247497
Ig @missamerlim

3 ulasan:

  1. Ade ke lelki yg bwrazam nak.berenti ni...ekekeke

    BalasPadam
  2. Same tajuk tapi ending lain..tomoro kluar...
    Vivix the Top

    BalasPadam