Ahad, April 09, 2017

ESP Jadikan Mak Tang Lebih Bertenaga Dan Banyak Susu

Memang ESP ni banyak manfaat dia. Contoh macam testimoni hamba Allah ni. Bukan takat susu jadi lebih pekat, jadi bertenaga, sentiasa kenyang, dan gastrik pun berkurang. Pendek kata ESP boleh menjadikan mak tang lebih bertenaga dan banyak susu.


Thats why ESP ni bukan one way ticket aje, malah macam2 pintu boleh masuk. Pendek kata macam2 hal boleh disetelkan dengan izin Allah.

Basically ESP ni protein yang SIHAT. Macam yang pernah saya bebelkan sebelum ni, ESP mengandungi 9 asid amino (protein) yang tidak dapat dihasilkan oleh badan.

Ye memang betul, kita ambil protein hari2 daripada ayam, daging etc yang kita makan, cuma bezanya protein sayuran kacang soya ESP ni lebih sihat tanpa lemak dan kolesterol.

Penyerapan pun lebih bagus sebab ia tidak dipanaskan macam kita masak lauk pauk semua tu kan.

Senang cerita, semua orang memang perlukan protein terbaik ni. Protein memang penting untuk pertumbuhan otot thats why bila ambil ESP rasa bertenaga ajer. At the same time ia juga mengenyangkan but bear in mind Esp bukanlah meal replacement.

Ada yang kata ambil ESP tak tambah susu pun? Well ESP memberikan nutrien kepada badan, dan terhasillah susu yang pekat penuh nutrisi daripada ibu yang mengamalkan ESP. Namun begitu, jika selepas amalkan ESP susu masih belum melimpah ruah, kena check balik kandungan nutrien ibu tersebut.

Sebab kita ni Allah jadikan perlukan nutrien yang pelbagai ye dop. Mungkin tak cukup kalsium, mungkin juga hormon tak stabil, stress sangat nak bf anak, dan pelbagai faktor. Jadi kena check molek apakah faktor lain yng mungkin menyumbang pada kekurangan susu tersebut.

But if uols ambil set berpantang shaklee with proper consultation and teknik penyusuan, insyaAllah tiada masalah kurang susu lagi.

Jom dapatkan sebotol ESP hari ni, and no regret but make sure beli dengan pengedar yang boleh beri proper consultation. Kalau beli dekat kaunter mana2 ntah, jawabnya result pun ke laut dalam.

Boleh cari saya utk dptkan sebotol ESP hari ini with free consultation.

Syireen
0127247497

#proteinsihat #tingkatkantenaga #masalahgastrik #rawatkulit #masalahkuku #masalahtumitpecah #masalahrambutrapuh #setberpantang #milkbooster #tambahsusu #pekatkansusu #mlm2017 #mentormilenia2017

0 comments:

Catat Ulasan